ACCIÓ fou fundada l´any 1989.

La empresa neix com a conseqüència de la voluntat d’un equip de professionals del mitjà audiovisual, liderat per Miquel Pujol, amb l’objectiu de realitzar produccions pròpies de dibuixos animats, amb el convenciment de que tenim la capacitat creativa i de producció necessàries per fer productes de qualitat tant a nivell de continent com de continguts.

La qualitat de les produccions, el talent, la serietat, la constància i la voluntat d’afrontar les dificultats de la forma més positiva possible, han fet d’ACCIÓ una empresa amb gran prestigi internacional entre els professionals del sector.

Les primeres fites importants, a nivell internacional amb el reconeixament a la feina feta a les nostres produccions. ja s’ha aconseguit. Al 1999 varem ser finalistes als INTERNATIONAL EMMY AWARDS, al 2000 obtinguérem el Premi Silver Medal Award al 2000 New York Festival´s (The Best Work in the World); al 2001 varen ser seleccionats per el “XVIII Chicago International Children´s Film Festival” que és el festival infantil més important de Nord Amèrica, així com guanyadors del 1º Premi, al "Festival Internacional de Cine para la Infancia de Buenos Aires al 2002, 1º Premi, del Festival Internacional de Santiago de Chile al 2003 i 1º Premi, PLATINUM AWARD al WorldFestival de Houston al 2004